Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Optužbe iz Barcelone

Je li ovo dokaz da 'centrala iz Madrida' šikanira Messija?

Nakon što je zabio „hat-trick“ Espanyolu, Lionel Messi morao je na dopinšku kontrolu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Barcelone po forumima šale se kako su u Španjolskom nogometnom savezu morali provjeriti je li Messi doista nadčovjek ili samo obični smrtnik.

Barca odgovorila na glasine da prodaje Messija: Ronaldinho je sve pokrenuo!

Real Madridu prijeti kazna zbog vrijeđanja Katalonije, Barcelone i Messija

U Barceloni su ljutiti na tretman svoje najveće zvijezde od strane španjolskih nogometnih institucija. Katalonski mediji ističu kako mu je u pretprošlom kolu na Mestalli bezrazložno i pomalo zločesto dodijeljen žuti karton nakon što je pogođen u glavu s plastičnom bocom, a sada je jedini morao proći potpunu dopinšku kontrolu.
Naime, na kontrolu je pozvano pet igrača Barcelone: Iniesta, Ivan Rakitić, Claudio Bravo, Jordi Alba i Messi, ali jedino je Messi morao na krvnu i urinsku provjeru?

„Doping test. Od nas petorice jedini sam ja morao proći obje provjere. Neobično, zar ne?“ napisao je Messi na Instagramu.
Barcelona nema ništa protiv da se i Messija provjera, ali očekuje da njezin najbolji igrač ima jednak tretman kao i svi drugi igrači. Na Camp Nou smatraju kako se Messija sustavno šikanira i kako sve to ide iz jednog centra.

Katalonski mediji u svemu vide zavjeru protiv Barcelone „mračnih sila“ u španjolskom nogometu, a čiji je cilj naštetiti Messiju i Barceloni. Nije teško zaključiti na koga u Kataloniji ciljaju.
Komentatori El Mundo Deportiva podsjetili su da je prije tri godine Real Madrid predvodio kampanju protiv Barcelone koja se našla na optuženičkoj klupi madridskih medija zbog navodnog korištenja nedozvoljenih sredstava njezinih igrača. Katalonci ističu da je medijska hajka krenula kada je postalo jasno da Real ne može na travnjaku prekinuti dominaciju Barcelone španjolskim i europskim nogometom.

„Dok su se u madridskim medijima počele pojavljivati teorije o korištenju dopinga Barcinih igrača, Messi je na travnjaku bivao žrtva Mourinhovih brutalnih taktičkih zamisli koje su u djelo najčešće provodili Pepe i Xabi Alonso“, kažu u katalonskom dnevniku.
Nakon toga je, ističe El Mundo Deportivo, krenuo napad na Messija preko optužbi za utaju poreza, a sada se nastavlja nehsvatljivim odlukama sudaca i dvostrukim standardima na dopinškim kontrolama.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider