Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čarolije na Camp Nouu

VIDEO Je li Messi s ove planete? Guardiola nije mogao vjerovati vlastitim očima!

Lionel Messi sinoć je protiv Manchester City odigrao simultanku kao u najbolja vremena i po tko zna koji put demonstrirao svoju klasu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Messi je bio veličanstven, moramo prihvatiti da je Barcelona bolja“, priznao je trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini.

VIDEO Spektakl pun ludih promašaja: Rakitić zabio, Messi radio čuda

Messi nije zabio gol, promašio je dva zicera, ali oduševio je cijeli nogometni svijet partiturama kakve se rijetko viđaju. Asistirao je Ivanu Rakitiću za jedini gol na utakmici, a da su Neymar i Luis Suarez samo pola Messijevih briljantnih dodavanja realizirali, Barcelona bi zabila barem pet golova.

Messijeva luda predstava protiv Cityja (VIDEO)

Trener Bayerna i bivši Messijev trener u Barceloni Pep Guardiola gledao je utakmicu s tribina Camp Noua u društvu oca i bliskog prijatelja Manela Estiartea, proslavljenog španjolskog vaterpoliste i bivšeg dužnosnika Barcelone koji je Guardioli osobni asistent u Bayernu. U nekoliko navrata Guardiola se hvatao za glavu, prekrivao oči, čak ni on koji je Messija toliko puta gledao na treninzima Barcelone nije mogao vjerovati što izvodi na travnjaku.

Guardiolina reakcija nakon Messijeva 'tunela' (VIDEO)

"Barcelona je igrala sjajno, stvorila je mnogo šansi... Luksuz je gledati Messija", prokomentirao je Guardiola nakon utakmice za Radio Catalunyu.

Kako igra u posljednjih mjesec dana, može se reći da je Messi opet u formi od prije nekoliko godina kada je vodio Barcelonu do naslova prvaka Europe i kada je unisono biran za najboljeg igrača svijeta. S ovakvim Messijem preostalim konkurentima u Ligi prvaka bit će jako teško pobijediti Barcelonu. Ako to itko zna, onda je to Guardiola koji je s Messijem pokorio Španjolsku, Europu i svijet.

Međutim, najslađe tek slijedi, u nedjelju je „el clasico“. Kakav će to spektakl biti…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider