Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakvi preokreti

VIDEO Čudesna utakmica na Etihadu: Aguero hat-trickom srušio Bayern!

Ljepotica večeri u Ligi prvaka odigrala se u Manchesteru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester City je pobijedio Bayern 3:2 u utakmici u kojoj je oživio ambicije da izbori osminu finala Lige prvaka.

Bila je to sjajna utakmica u kojoj su Građani poveli 1:0, Bayern je potom s igračem manje zabio dva gola, da bi City u posljednjih pet minuta stigao do prve pobjede. Junak utakmice bio je sjajni Argentinac Sergio Aguero koji je zabio sva tri gola za City.

Englezi su poveli u 22. minuti golom Sergia Aguera iz kaznenog udarca kojeg je skrivio Mehdi Benatia. Marokanski reprezentativac je za svoj start dobio i crveni karton. Međutim, Bavarci su do konca poluvremena i s igračem manje okrenuli rezultat. Prvo je Xabi Alonso u 40. minuti izjednačio iz slobodnog udarca, a četiri minute kasnije je Robert Lewandowski sjajnim udarcem glavom na asistenciju Jeromea Boateng svladao Joea Harta.

VIDEO City - Bayern 3:2

U nastavku susreta City je sve pokušavao kako bi izjednačio i trud se isplatio pet minuta prije kraja kada je Aguero postigao svoj drugi gol na utakmici. Potpuni preokret i ludnica na tribinama dogodila se u sudačkoj nadoknadi kada je Aguero trećim golom donio Cityju prvu pobjedu u skupini i vratio Građane u igru za prolaz.

U drugom susretu iz skupine E CSKA i Roma su u Moskvi na Himki Areni bez gledatelja odigrali 1:1. Roma bi pobjedom načinila veliki korak prema osmini finala, dok bi poraz za Ruse značio oproštaj od Lige prvaka. Ovako je odluka odgođena za zadnje kolo.

SKUPINA E:

CSKA Moskva - Roma 1:1 (Berezuckij 90+3 / Totti 43)

Manchester City - Bayern 3:2 (Aguero 21pen, 86, 90+1 / Xabi Alonso 40, Lewandowski 45)

1. Bayern Muenchen 12
2. AS Roma 5
3. CSKA Moskva 5
4. Manchester City 5

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider