Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drži li vodu?

Je li i Real malo kriv što Argentina nije postala svjetski prvak?

Angel di Maria nije zaigrao u finalu Svjetskog prvenstva, iako je imao veliku želju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemačka je pogotkom Gotzea u produžetku postala svjetski prvak pobijedivši Argentinu. Leo Messi i ekipa tako su umalo iznenadili svijet, jer uoči Svjetskog prvenstva nitko im nije davao prevelike šanse. Uz Messija, briljirao je u Brazilu i sjajni veznjak Reala Angel di Maria, no nije mogao igrati u finalu.

Ozlijedio se Di Maria na utakmici s Belgijom, a itekako bi pomogao svojim sunarodnjacima u finalu. On je htio igrati, a izbornik Sabella ga je čak planirao staviti u igru unatoč ozljedi, no… Kako piše brazilski Sport, zabrana je stigla s drugog kontinenta.

Po ovom izvoru, javio se Real Madrid čiji je liječnik procijenio kako bi igranje Di Marije moglo loše utjecati na njegov potpuni oporavak. Di Maria je bio očajan, jer Argentina je propustila veliku priliku kada je malo tko očekivao da doguraju tako daleko.

Real je pak štitio svoju investiciju, jer Argentinca planiraju skupo prodati bogatom PSG-u. Zasad do transfera nije došlo, ali ga možda ne bi ni bilo da je Di Maria pogoršao ozljedu. No, tko ne bi htio igrati u finalu Svjetskog prvenstva…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider