Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žali Bremen

Javio se Ivan Klasnić: Kritizirao posljednjeg trenera

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (34) kritizirao je svog posljednjeg trenera, te se sažalio nad sudbinom bivšeg kluba u kojem je proživljavao najbolje dane svoje karijere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Klasnić je posljednji put bio član nekog kluba u sezoni 2012/2013 kada je branio boje njemačkog Bundesligaša Mainza, a trener je tada bio Thomas Tuchel. Iako je tvrdio da mu je hrvatski napadač vrlo bitan, Tuchel Klasniću nikada nije pružio pravu priliku. Upisao je svega tri nastupa, a pritom je postigao jedan pogodak.

"I dan danas se pitam zašto je Thomas Tuchel javno govorio: Ivan nam je jako bitan i želim mu dati priliku da igra. No ja tu priliku nikada nisam dobio", rekao je Klasnić za njemački Sport Bild.

Tuchel je, iako je osvojio sedmo mjesto u Bundesligi i izborio plasman u Europa ligu, ovoga ljeta napustio klupu Mainza nakon pet godina provedenih na istoj.

"Želim mu sve najbolje, no nisam siguran da je sposoban voditi veliki klub. Razumije nogomet, ali ne zna raditi s poznatim igračima, zvijezdama...", smatra Klasnić, čiji bivši klub Werder proživljava možda i najgore trenutke klupske povijesti.

"Tužno je vidjeti Werder na začelju jer je to jedan od najvećih njemačkih klubova. Ne mogu ga zamisliti u drugoj ligi... No vremena su se promijenila", zaključio je 34-godišnji napadač.

Klasnić je bez kluba još od prošle sezone, kada mu je istekao jednogodišnji ugovor s Mainzom. Član Werdera bio je od 2001. do 2008. godine, a u tom je periodu postigao 49 pogodaka u 151 nastupu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider