Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Najveće pojačanje

Još jedan veliki posao Leicestera: 'Zauvijek ću biti zahvalan klubu'

Napadač vodeće momčadi i najbolji strijelac engleske Premier lige Jamie Vardy u subotu je produžio svoju vjernost Leicester Cityju za još godinu dana, do kraja lipnja 2019., objavio je klub u subotu na svom službenom internetskom portalu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ushićen sam što se mogu boriti za nešto posebno s klubom, kao dio ove momčadi. Nikada nisam osjetio ovakvo ozračje, od vlasnika, menadžera i njegovog tima, do igrača i navijača. Želim biti dio ovoga još dugo vremena", izjavio je 29-godišnji napadač i novopečeni engleski reprezentativac koji je u Leicester City stigao 2012. godine iz nižerazrednog Fleetwood Towna kao najbolji igrač kluba i sezone u kojoj je postigao 31 pogodak.

"Leicester City je od prvog trenutka kad sam stigao ovdje pokazao punu vjeru u mene i nemoguće je izmjeriti koliko mi je to povjerenje pomoglo u igračkom napretku. Zauvijek ću biti zahvalan klubu na onome što su investirali u mene i svakim ću se danom truditi uzvratiti za to", dodao je Vardy koji je zahvaljujući svojim sjajnim igrama u dresu Leicestera zaradio poziv Roya Hodgsona u englesku reprezentaciju za koju je debitirao u lipnju 2015. te ubilježio četiri nastupa.

Vardy je prošle sezone svojim pogocima pomogao Leicesteru u borbi za opstanak, da bi početkom ove sezone eksplodirao te nizom od 11 utakmica u kojima je bio strijelac srušio rekord Premier lige koji je 2003. postavio Nizozemac Ruud van Nistelrooy. Trenutno je s 18 pogodaka vodeći strijelac engelskog prvenstva i jedan od najzaslužnijih što je momčad Claudija Ranierija na vrhu ljestvice Premier lige.

"Jamie je borac. Imao je nevjerojatan put da bi dospio gdje je sada, ali i dalje igra svaku utakmicu kao da mu je posljednja. Pokazao je kakav je fantastičan igrač i dio je fantastične skupine. Vrlo sam sretan što će još dugo biti s nama", zaključio je Ranieri čija je momčad subotnjom 3-1 pobjedom na gostovanju kod Manchester Cityja napravila još jedan veliki korak ka osvajanju naslova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider