Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trener mu je prijatelj

Jako mu se sviđa život u Splitu: Milevski prihvatio poziv dobrog prijatelja

Artem Milevski je nakon raskidanja ugovora s Hajdukom potpisao za gradskog rivala RNK Split.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako Ukrajinac 'gušta' u Splitu najbolje zna Artem Milevski. Nakon što je Hajduk nedavno inzistirao na raskidu ugovora, a ovaj to prihvatio, Milevski ipak neće odseliti iz Splita. On je novi igrač kluba iz Parka mladeži u kojem je trener postao njegov dobar prijatelj Goran Sablić.

Upravo je novi trener RNK Split inzistirao na najzvučnijem pojačanju u povijesti 'crvenih'. Sablić je pomagao Milevskom u boravku u Splitu, a njihovo poznanstvo traje još iz igračkih dana u kijevskom Dinamu. Ugovor je potpisan na godinu i pol, a i Milevski i Sablić očito vjeruju kako Ukrajinac i dalje može igrati nogomet na visokom nivou.

''Poznajemo se dugo, odlični smo prijatelji i siguran sam da mogu izvući ono najbolje od njega. Pružili smo mu ruku, dali smo mu još jednu šansu i nadamo se da će to znati cijeniti i uzvratiti nam na povjerenju. Pratio sam ga stalno, od raskida ugovora s Hajdukom je marljivo trenirao i mislim da u posljednjih nekoliko sezona nije bio ovako spreman. Vjerujem da će nam biti na raspolaganju u sljedećoj utakmici nakon reprezentativne stanke, ide s nama u Međugorje gdje će upoznati momčad'', rekao je Sablić koji je startao pobjedom u Osijeku.

''Sretan sam i zadovoljan što dolazim u redove Splita, dugo poznajem Sablića i vjerujem da mogu pomoći momčadi. Želim dokazati da još mogu igrati nogomet na najvišoj razini, da mogu biti pravi. Zato sam došao u Split i nadam se da će Split biti zadovoljan sa mnom'', rekao je Milevski.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider