Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Branič za budućnost

Iznenađujući izbor Barcinog asa: Otvoreni poziv na transfer?

Nemalo iznenađenje u odabiru idealnih 11 u režiji braniča Barcelone i španjolske reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gerard Pique odabrao je svoju idealnu postavu, tzv. Dream Team u formaciji 3-4-3 prilikom čega je iznenadio s jednim imenom.

Uz sebe je u obranu očekivano uvrstio Sergija Ramosa, ali društvo im pravi - John Stones. Polivalentni defenzivac Evertona koji ima 21 godinu jedan je od najtalentiranijih engleskih braniča i mladić od kojeg na Otoku očekuju da bude stožerni igrač reprezentacije u idućih 10-ak godina.

Iako predestiniran za budućeg kapetana Engleske, a ujedno i na meti brojnih velikih klubova, ipak je neočekivano što se Stones našao u Piqueovoj idealnoj momčadi. Radi se o igraču koji ima samo šest nastupa za Englesku, a u europskom klupskom nogometu tek tri, prošle sezone u Europa ligi, i pitanje je bi li bio momentalno pojačanje za Barcelonu.

Španjolski i engleski mediji ovaj Piqueov potez protumačili su kao poziv Stonesu da uspije s čelnicima Evertona ishoditi transfer na Camp Nou, a svoju tezu "potkrijepili" su i Piqueovim uvrštenjem u momčad Paula Pogbe, još jedne Barcine velike želje.

Piqueov Dream Team (3-4-3 s rombom u sredini):

David De Gea (Manchester United) - John Stones (Everton), Gerard Pique (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid) - Sergio Busquets (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Paul Pogba (Juventus), Cesc Fabregas (Chelsea) - Lionel Messi (Barcelona), Luis Suarez (Barcelona), Neymar (Barcelona)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider