Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Hrvati krive Ancelottija'

Izjava o Modriću za Dnevnik Nove TV odjeknula španjolskim medijima

Tko je kriv za ozljedu Luke Modrića? Liječnik reprezentacije dr. Nemec tvrdi – Ancelotti…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić zbog ozljede bi mogao izbivati do mjesec i pol dana, što bi značilo i do kraja klupske sezone (osim finala Lige prvaka). No, madridski mediji pišu kako bi se mogao vratiti i za tri tjedna, jer, piše Marca, ozljeda ipak nije toliko teška.

Isti ti mediji, Marca i AS, prenijeli su jučerašnju izjavu dr. Borisa Nemeca koji je za Dnevnik Nove TV izjavio kako je Carlo Ancelotti najveći krivac za novu ozljedu hrvatskog nogometaša. Ubrzo nakon toga izjavu su prenijeli Sky Sports, Goal.com i mnogi drugi sportski portali.

Podsjetimo, hrvatski veznjak je u duelu s veznim igračem Malage Recijom primio udarac ispod desnog koljena te mu je medicinska služba pružila pomoć na travnjaku kojeg je zatim napustio. No, liječnik hrvatske reprezentacije smatra kako ozljeda nije stigla kao plod udarca.

''Modrić je pretprio napukunće ligamenta s unutarnje strane koljena. Njemu je to puklo u drugom stupnju, što znači da su popucale niti u koljenu. Pauza će trajati pet do šest tjedana, ali izglednije je šest tjedana ili čak i duže'', rekao nam je u nedjelju liječnik reprezentacije Nemec te nadodao:

''Nakon tromjesečne pauze, trener ga nije čuvao, igrao je cijelo vrijeme i opteretio ga je do kraja. Modrić se nije ozlijedio zbog udarca nego jer nije bio 100% spreman. Potkoljenica mu ne bi otišla u stranu da nije bio preopterećen.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider