Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedan ima prednost

'Izgubljeni' Rodgers traži novog napadača: Ovo je lista želja

Premda je tijekom ljetnog prijelaznog roka potrošio čak 150 milijuna eura, menadžer engleskog doprvaka Liverpoola Brendan Rodgers sprema se u novi 'shoping'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako je vjerovati najavama iz engleskih medija, Brendan Rodgers na zimu planira u nove kupovine. Vjerovali ili ne. Nakon što je doveo Marija Balotellija na kraju prijelaznog roka, dogodila mu se ozljeda Daniela Sturridgea. Navodno je već počeo tragati za novim imenima.

Na listi njegovih želja su napadač Marseillea Andre Pierre-Gignac, Mauro Icardi iz milanskog Intera, te Alexandre Lacazette (Lyon), Keita Balde Diao (Lazio) i Seydou Doumbia (CSKA Moskva).

Najbliže Anfieldu je 19-godišnji Španjolac Keita Balde Diao kojeg je Lazio prije tri godine 'ukrao' Barceloni. Rodgers je mladog Španjolca senegalskih korijena želio dovesti već ovoga ljeta, no Lazio je tražio previše.

Rodgers trenutačno ima na raspolaganju četvoricu napadača - Marija Balotellija, Daniela Sturridgea, Rickiea Lamberta i Fabia Borinija kojeg je htio dati na posudbu.

Liverpool se nakon prva četiri kola nove sezone nalazi na osmom mjestu sa šest bodova i razlikom pogodaka 6-5. Lider Chelsea je osvojio svih 12 golova uz 15 postignutih golova.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider