Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bivši trener Hajduka

Legenda Bugarske: Hrvatska je dokazana nogometna sila!

Legendarni bugarski nogometni trener 74-godišnji Ivan Vucov, koji je dvije godine vodio Hajduk, istaknuo je da su Hrvati nogometna nacija s visokim samopoštovanjem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Hrvati su nogometna nacija s visokim samopoštovanjem. Hrvatska je dokazana nogometna sila, a i u reprezentaciji bivše Jugoslavije dio vodećih igrača bili su Hrvati, braća Vujović, Boban, Prosinečki. Sada Hrvatska ima u svojim redovima igrače iz najboljih europskih klubova, Modrić igra u u Realu, Rakitić u Barceloni, Mandžukić u Atletico Madridu. To je velika prednost Hrvatske", rekao je Vucov za bugarske medije uoči sutrašnje kvalifikacijske utakmice za Euro 2016., koja se igra u Sofiji.

Modrić izazvao pomutnju u Sofiji, Šuker o omalovažavanju Bugara

Ivan Vucov je tijekom karijere bio izbornik Bugarske u dva navrata, vodio je najpoznatije bugarske klubove, a od 1987. do 1989. bio je trener splitskog Hajduka.

"Hrvati su tehnički jaki, nisu grubi, ne jurišaju, već igraju pametno, i bit će nam teško. Ako nas podcjenjuju, to je njihov problem. No, mi ne smijemo podcijeniti naše momke. Ukoliko budu na terenu ostvarili ono što od njih traži izbornik Penev, bit će dobro", dodao je Vucov.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider