Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sedmica monaca!

Luda večer u Francuskoj: Hrvat zavaljao 'Panenku', Cavani podigao navijače na noge!

Ivan Santini pogodio je 'Panenkom' za pobjedu svoje momčadi, Cavani zabio ljepoticu, a Monaco demolirao Metz sa sedam komada...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu je odigrana većina utakmica 8. kola francuskog nogometnog prvenstva. Vrh tablice preuzeo je, barem privremeno Monaco, dok je PSG nastavio svoj ubojiti niz protiv Bordeauxa.

No najzanimljivija priča večeri, barem za nas Hrvate, je pogodak Ivana Santinija za pobjedu Caena protiv Toulousea. Santini je postigao jedini pogodak na utakmici s bijele točke, a to je napravio na način kakav ne viđamo često. Naime, hrvatski napadač je u 64. minuti izveo uvijek riskantnu 'Panenku' i pogodio. Nakon osam kola Santini je zabio tri gola u dresu francuskog prvoligaša.

PSG je i šestu godinu zaredom na Parku prinčeva ostao nerješiva zagonetka za Bordeaux. Žirondinci su posljednji put slavili 2010. godine, a ovoga puta ih je s dva pogotka uništio Edinson Cavani. Posebno je lijep bio drugi pogodak postignut petom.

Monaco je barem privremeno (dok Nica ne odigra svoj susret) preuzeo vrh Ligue 1 nakon što je demolirao Metz u gostima s čak 7:0! Carrillo je zabio dva pogotka, a Lemar, Germain, Silva, Fabinho i Boschilia po jedan. Danijel Subašić je branio svih 90 minuta te je imao nekoliko dobrih intervencija.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider