Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zbog izjave o Pepu

Rakitić naljutio Enriquea: U zimskom prijelaznom roku seli u Manchester?

Ivan Rakitić navodno se našao u nemilosti trenera Barcelone Luisa Enriquea nakon što je pohvalno pričao o menadžeru Cityja i bivšem šefu Blaugrane Pepu Guardioli.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema španjolskim medijima, Ivan Rakitić razljutio je Luisa Enriquea, ali i još neke ljude u klubu zbog izjave u kojoj je vrlo pohvalno pričao o Pepu Guardioli. Hrvatski reprezentativac sugerirao je kako bi jednog dana volio igrati za Guardiolu kojeg jako cijeni, a nakon toga uslijedio je niz utakmica za Barcu u kojima mu je smanjena minutaža.

Već ranije se pisalo kako ga u siječnju želi dovesti Jose Mourinho, koji je navodno spremio 35 milijuna funti za veznjaka Barcelone, a sada se sve više piše o tome kako bi u zimskom prijelaznom roku mogao napustiti redove španjolskog prvaka. Moguće u jedan od klubova iz Manchestera.

Nije isključeno ni da se Chelsea uključi u utrku za Rakitića, ali Guardiola i Mourinho su u blagoj prednosti. Menadžer Uniteda mu čak želi namijeniti jednu od glavnih uloga u veznom redu, želeći dodatno olakšati posao Paulu Pogbi, koji bi time dobio više slobode.

Rakitić je stigao u katalonsku momčad iz Seville 2014. godine i postao jedan od najboljih veznjaka u europskom nogometu, a ugovor s Barcelonom ima do 2019. godine.

Unatoč svim nagađanjima, Rakitićev menadžer Arturo Canales tvrdi da je njegov pulen sretan u Barceloni.

''Ivan je vrlo sretan u Barceloni, gdje je bio strahovito uspješan i ima važeći ugovor do 2019. godine'', rekao je Canales.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider