Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka mu čast

Rakitić s kćerima u rukama pred tisućama navijača Barce: 'Teško je ovo opisati'

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić s Barcelonom je pokorio Španjolsku i drugu godinu zaredom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ponedjeljak se navečer u Barceloni na stadionu Camp Nou Ivan Rakitić obratio navijačima tijekom proslave osvajanja dvostruke krune i drugu godinu u nizu.

"Impresivno je moći podijeliti ovaj trenutak s ljudima koji su uz nas čitavu godinu. Bilo je nezaboravnih trenutaka, no ove proslave trofeja su mi najdraži", dodao je pojavivši se pred publikom na travnjaku s kćerima.

U nedjelju je Barcelona s 2-0 pobijedila Sevillu na madridskom stadionu Vicente Calderon, a Rakitiću i igračima Barcelone pehar za osvojeni kup dodijelio je španjolski kralj Felipe VI. Klub iz Katalonije u je uz vatromet proslavio dvostruku krunu nakon što je ovaj mjesec već osvojio prvenstvo.

"Bila je ovo duga sezona, s lijepim i manje lijepim trenucima, jer mi se ne sviđa reći lošima. Dogodile su se mnoge stvari, što je normalno s obzirom koliko je trajala sezona, no sjećat ćemo se samo onih lijepih stvari", poručio je hrvatski nogometaš koji je ove sezone sudjelovao u 57 utakmica za Barcelonu.

Zabio je devet golova a šest puta je dodao za pogodak.

"Prvaci smo, pa što još možemo poželjeti. Tužni smo doduše zbog Lige prvaka, no iznimno ponosni i zadovoljni. I to zato jer smo maksimalno radili, više od ovoga nije bilo moguće", rekao je.

Barcelona je u četvrtfinalu Lige prvaka bila poražena od Atletico Madrida s ukupno 3-2 u dvije utakmice. Deseci tisuća navijača dočekali su na stadionu prvake Španjolske koji su se s izloženim peharom na travnjaku jedan po jedan obratili publici praćeni ovacijama.

"Teško je naći riječi za opisati ovaj doživljaj", istaknuo je Rakitić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider