Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sumnjiva situacija

Madrid već bruji o kontroverzi, a Rakitić uz smiješak odgovara

Ivan Rakitić odlučio je dvoboj Athletica i Barcelone na San Mamesu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić odlučio je dvoboj Athletic Bilbaa i Barcelone igran na uvijek neugodnom San Mamesu. Naš veznjak bio je strijelac jedinog pogotka na utakmici u 21. minuti prvog poluvremena.

"Ovdje je uvijek vrlo teško igrati utakmice. Athletic je jedan od najneugodnijih domaćina u ligi. Obje su momčadi odigrale vrlo dobro, no mislim da smo u konačnici sasvim zasluženo pobijedili", rekao je Rakitić nakon pobjede.

"Pokazujemo visoku razinu forme već na samom početku sezone. Jako smo sretni s time kako se odvijaju stvari. Naporno i dobro radim, a to se vidi na travnjaku", kaže hrvatski veznjak.

Rakitić je na kraju susreta mogao biti i tragičar jer je u vlastitom šesnaestercu, u borbi za loptu, po nogama zahvatio Muniaina. Sudac Mateu Lahoz nije pokazao na bijelu točku, a naš igrač smatra da nije ni trebao.

"Nije bilo jedanaesterca. Borili smo se za loptu, ja sam pao, on je pao, no tu nije bilo ništa za kazneni udarac", tvrdi Rakitić.

Madridski mediji prozvali su ovaj detalj kontroverznim, prije svega jer su se nadali da bi Real Madrid mogao na samom startu sezone mogao steći kakvu takvu prednost ispred najmrskijeg rivala.

"Kraj susreta Athletica i Barcelone obilježila je kontroverzna situacija. Domaćini su tražili jedanaesterac, a Mateu Lahoz nije bio time zadovoljan", piše madridski AS.

U nastavku teksta pogledajte video sumnjive situacije i sami prosudite je li ovdje bilo riječi o prekršaju ili nije...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider