Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zamjena za nesterovskog

Talentirani napadač napustio Hajduk i otišao u Inter - iz Zaprešića

Zanimljivo pojačanje doveo je Inter Zaprešić za novu sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ugovor s Divom iz predgrađa na jednu plus dvije godine potpisao je Ivan Mamut, talentirani napadač koji stiže iz Hajduka.

Mamut i njegov menadžer Boško Anić svojedobno su za potpisivanje profesionalnog ugovora tražili uvjete koji Hajduku nisu bili prihvatljivi (radi se o iznosima bitno većima od 10.000kn brutto koliko zarađuju najmlađi prvotimci Bijelih). Kasnije je problem nastao i zbog neadekvatnog tretmana igrača u prvoj momčadi.

Kad je Hajduk na zimu ostao na svega dva zdrava napadača (Mastelić i Prskalo), uslijed ozljede Ohandze i odlaska Maglice, trener Damir Burić nije imao previše povjerenja u Mamuta koji je proslijeđen na posudbu u Stobreč gdje je igrao sjajno.

U omladinskoj školi Hajduka Mamut je bio najtalentiraniji klasični napadač odnosno baš onakav tip igrača kakvog je trener Marijan Pušnik najavio među pojačanjima koje Splićani traže. Inter ga je očigledno doveo kako bi zamijenio Iliju Nestorovskog koji je kao najbolji strijelac HNL-a prošle sezone najzaslužniji za peto mjesto Zaprešićana.

Nestorovski je potpisao za Palermo, a u Zaprešiću se nadaju kako ce ga 19-godišnji Mamut moći dostojno zamijeniti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider