Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kapetan optimističan

Petev ponovio da Dinamo ne izgleda dobro, ali i da vjeruje u pobjedu!

U nedjelju s početkom u 17 sati na Maksimiru se igra najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi trener zagrebačkog Dinama Ivajlo Petev je na konferenciji za novinare održanoj u subotu, uoči utakmice 11. kola Prve HNL s Hajdukom na stadionu u Maksimiru, kazao kako se nada da će njegovi igrači dati sve od sebe na terenu i da želi uzeti tri boda.

"Nadam se da će Dinamo igrati dobar nogomet i da će svi igrači dati 100 posto od onoga što imaju. Želimo uzeti tri boda, to je u ovom trenutku najvažnije", rekao je Petev.

Novi trener Dinama, koji je predstavljen u četvrtak i nije imao puno vremena za pripremu za utakmicu, dodao je kako je zadovoljan angažmanom igrača na treningu.

"Ne izgledamo dobro, ali ovo je derbi. Moramo odigrati jako pametno. Vjerujem da će Dinamo uzeti tri boda", dodao je Bugarin , kazavši kako bi svi igrači mogli konkurirati za nastup.

Osim Peteva na konferenciji za novinare bio je i kapetan Dinama Domagoj Antolić koji želi zajedno sa suigračima izbrisati loše rezultate 'modrih' iz zadnjih par utakmica.

"Spremni smo i nema ništa ljepše nego pobjedom izbrisati gorak okus koji nam je ostao iz zadnjih par utakmica te podići samopouzdanje u derbiju", rekao je Antolić.

"Mislim da ćemo s novim trenerom podići razinu igre i vratiti se na pobjedničke staze", dodao je.

S druge strane konferenciju za novinare održao je i trener Hajduka Marijan Pušnik, koji smatra kako je Dinamo najbolja hrvatska momčad, no svejedno vjeruje da je u derbi utakmicama sve moguće te kako njegov Hajduk ima šansu slaviti na Maksimiru.

Utakmica između Dinama i Hajduka igra se u nedjelju u 17,00 sati na stadionu Maksimir.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider