Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Druga 'žrtva'

Lakrdija: Odigrano tek prvo kolo, a već dva kluba traže nove trenere

Andrej Panadić podnio je ostavku na mjesto glavnog trenera Istre...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andrej Panadić više nije trener NK Istre 1961 s obzirom da je u ponedjeljak popodne dosadašnji strateg pulskog kluba podnio ostavku koja je i prihvaćena od strane uprave Kluba.

Sve je to logičan slijed događaja koji su u posljednjih par mjeseci rezultirali dugim nizom bez pobjede.

Nezadovoljstvo navijača pulskog prvoligaša kulminiralo je u subotu na prvoj utakmici ove sezone u kojoj su nogometaši Istre 1961 poraženi od Osijeka. Premda se očekivao korak naprijed u igri i naposljetku dobar rezultat koji bi usmjerio sezonu pulskog prvoligaša prema mirnijim vodama, poraz je naznačio kako se stvari na žalost ipak nisu promijenile na bolje.

"Zbog cjelokupne situacije i negativne atmosfere koja se stvorila oko kluba, trener Panadić je odlučio da je najbolji potez u ovom trenutku da podnese ostavku na poziciju trenera prve momčadi," potvrdio je u izjavi za novinare zamjenik izvršnog direktora Sead Karaselimović.

"Najviše mi je žao zbog igrača te svih onih dragih ljudi koji rade u klubu. Smatram da je sada najbolje vrijeme za ovaj potez jer netko drugi može imati malo više sreće i osvojiti više bodova, a ne pokazati samo lijepe i dobre igre," izjavio je sada već bivši trener zeleno-žutih Andrej Panadić.

Poslijepodnevni trening nogometaša Istre 1961 vodio je dosadašnji pomoćni trener Alen Šušnić koji će, kako stvari stoje, voditi momčad i u susretu drugog kola Prve HNL kada Puljani u petak gostuju na Rujevici.

Eto, odigrano je tek prvo kolo nove sezone Prve HNL, a već su dva trenera abdicirala. Nakon trenera Splita Gorana Sablića, ostavku je podnio i Panadić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider