Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šokantni rezultati

Ishodi koje ne bi predvidio ni Nostradamus: Moglo se zaraditi bogatstvo!

Tko je mogao očekivati da Dinamo, Rijeka i Hajduk neće pobijediti "liliputance", a da će Lokomotiva slaviti protiv bogatog PAOK-a?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da je netko ponudio okladu da Dinamo, Hajduk i Rijeka neće pobijediti „divove“ od klubova Folu, Koper i Aberdeen, a da će Lokomotiva slaviti protiv solunskog PAOK-a, vjerojatno bi je svi objeručke prihvatili po bilo kojem koeficijentu. To bi zvučalo kao zicer nad zicerima. Nogomet jest nepredvidljiva igra, ali ovakav rasplet ne bi predvidio ni Nostradamus.

Katastrofa Rijeke na Kantridi: 'Jednom nogom' ispali iz Europe!

FOTO Lokomotiva šokirala Grke: Tudor prvi put izgubio od 'lokosa'

Hajduk spasio nadu za prolaz u 90. minuti: Obrana kiksala i zabijala

Dobro, Aberdeen je ipak klub sa slavnom poviješću, iako mu je sadašnjost ispodprosječna, pa Rijekin poraz na Kantridi ne zvuči neviđeno kataklizmički, ali malo tko se mogao nadati da će Rijeka izgubiti. I to s tri razlike. To zvuči doista senzacionalno. Lice Matjaža Keka sve je govorilo. Izgledao je kao da će svaki trenutak eksplodirati. Poraz Hajduka u Koperu nije senzacija, ali ipak jest iznenađujući. Splićani su na kladionicama bili poprilični favoriti.
Što reći o remiju Dinama na Maksimiru s amaterima iz Luksemburga? Kako to drugačije tretirati nego senzacijom nad senzacijama.

Od hrvatskog predstavnika od kojeg se najmanje očekivala pobjeda, dogodi se baš suprotno. Lokomotiva u devet navrata nije uspijevala pobijediti Tudora dok je vodio Hajduk, a sada je slavila dok je sjedio na klupi bogatog i favoriziranog PAOK-a.
Da je netko povezao te četiri utakmice na kladionici, zaradio bi pravo bogatstvo. Sumnjamo da je itko stavio i jednu kunu, euro, dolar ili funtu na tu kombinaciju.

Dinamo će se vjerojatno u uzvratu iskupiti, iako ne bismo stavili ruku u vatru. Hajduk ima aktivan rezultat, neće biti lako, ali sigurno je da može nadoknaditi tih 3:2 iz Kopera. Lokomotiva odlazi u Solun s 2:1 pobjedom i nadom da može sačuvati prednost na doista teškom gostovanju. Bit će teško, PAOK ostaje veliki favorit, ali vidjeli smo da u nogometu ništa nije nemoguće.

Rijeka, realno, ima daleko najmanje šanse za prolaz dalje. Teško je vjerovati da u gostima može nadoknaditi domaći poraz od 3:0. To bi bilo ravno čudu. Ali, kao što vidimo, čuda se u nogometu ipak događaju. Doduše, ne baš tako često...

Tko vas je od hrvatskih klubova najviše razočarao u 2. pretkolu?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider