Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlazi već na zimu

Zvijezdi Reala prekipjelo: Prijeti da će otići u Barcu!

Veznjak Real Madrida Isco na meti je Juvetnusa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iscu je definitivno prekipjelo! Čaša strpljenja mladog veznjaka Reala prelivena je nakon što nije zaigrao od prve minute u „el clasicu“, a potpuno se razočarao kada je predsjednik Reala Florentino Perez podržao Rafaela Beniteza i dao do znanja da ostaje na klupi „kraljeva“.

Probijaju sve granice: Evo koliko su spremni ponuditi Ronaldu već ove zime

To znači da će James Rodriguez imati prednost i da Isco u dogledno vrijeme ne može računati na promjenu statusa. Već duže vrijeme tinja nezadovoljstvo kod 23-godišnjeg veznjaka koji je naznačen kao velika nada „kraljevskog kluba“ i španjolskog nogometa, no nikako da se ustali u udarnom sastavu Reala. Nije to uspio ni kod Carla Ancelottija, a ne uspijeva niti kod Beniteza.

Isco je navodno odlučio napustiti Real, a kao glavni aspirant na njegove usluge već duže vrijeme se spominje Arsenal, no čini se da će se Juventus vrlo ozbiljno uključiti u utrku, piše Tuttosport. Štoviše, navodno Isco želi prijeći baš u redove torinske „stare dame“, gdje je prešao i bivši napadač Reala Alvaro Morata.

„Volim Oscara i Isca, oni su vrhunski nogometaši“, izjavio je u lipnju Massimiliano Allegri, što je Tuttosportu potvrda trener Juventusa želi Isca u svojoj momčadi.

Odlaskom Andree Pirla Juventus je izgubio ključnog veznog igrača i nasušno treba novog graditelja igre slične kvalitete. Juventus navodno kuje plan da Isca dovede na posudbu već u zimu, a da ga u potpunosti otkupi u ljeto. To je ustaljen model ulaznih transfera talijanskih klubova u posljednjih nekoliko godina.

U Juventusu se nadaju da bi Isca mogli dobiti za četrdesetak milijuna eura, iako je vjerojatnije da ga Real ne bi dao ispod 50 milijuna. Perez baš i nije voljan prodati Isca pa se spekulira kako će se mladi veznjak poslužiti taktikom prijetnje da će prijeći u Barcelonu ako mu ne dopusti odlazak u Torino.

Barcelona se natjecala s Realom za Isca dok je ovaj još bio u Malagi. Proteklih mjeseci spekuliralo se kako Barca prati razvoj situacije s Iscom u Realu i čeka priliku da uskoči u igru.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider