Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'ovo nije tenis'

Intervju Modrića nakon povratka: 'Ne igramo dobro, treba nešto mijenjati'

''Iza mene je teško razdoblje, no čitavo vrijeme sam bio optimističan i niti u jednom trenutku nisam pomislio da bi nešto moglo krenuti krivo tijekom liječenja, rekao je u razgovoru za Hinu Luka Modrić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić odigrao je prvih 36 minuta u porazu od Schalkea (3-4) poslije oporavka lijeve noge ozlijeđene u studenom na utakmici Italije i Hrvatske.

Modrić je (29) obilazio brojne liječnike u protekla četiri mjeseca, a iako se nagađalo o mogućim komplikacijama ozljede on niti u jednom trenutku nije „pomislio na najgore“, rekao je. Liječio se u Madridu, Vitoriji, Antwerpenu i Münchenu.

„Za mene je sada najvažnije da više ne osjećam bol“, istaknuo je podno stadiona Santiago Bernabéu.

Nakon gostujuće pobjede od 2-0, Real Madrid je sinoć u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka poražen od Schalkea s 4-3 „Najvažnije je da smo prošli dalje iako su oni igrali dobro, a mi loše“, izjavio je.

Real Madrid za dva tjedna gostuje u Barceloni kod lidera lige, a 28. ožujka Hrvatska igra doma protiv Norveške kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo.

„Trenutačno razmišljam samo o idućoj utakmici, a to je gostovanje kod Levantea. Sretan sam što sam ponovno na terenu i nadam se da ću opet igrati kao na početku sezone. To mi je sada prvi cilj – vratiti se u formu u kojoj sam bio prije ozljede“, rekao je.

Početkom drugog poluvremena, dok se zagrijavao uz aut liniju, s tribina se orilo njegovo ime. Gotovo svako od 16 dodavanja protiv Schalkea bili su popraćeni pljeskom.

„Sretan sam, podrška mi puno znači“, napomenuo je.

Real Madrid je, međutim, poražen s 4-3 a publika je zviždukom ispratila igrače u svlačionicu. Prošli vikend je kraljevski klub prepustio Barceloni prvo mjesto na tablici nakon domaćeg remija s Villarrealom i poraza od 1-0 u Bilbau od Athletica.

„Trenutačno ne igramo dobro i nešto treba mijenjati. Jedna utakmica poput ove, koju smo loše odigrali, može promijeniti čip u glavama igrača“, rekao je. „Ovdje su isti igrači kao ranije i nema razloga da opet ne igramo kao na početku sezone“, dodao je.

Španjolski mediji najavljuju ga kao osvježenje i spasitelja posrnule momčadi.

„Drago mi je to čuti i zbog toga ne osjećam nikakav presing“, poručio je. Na opasku da je imao čak 16 točnih dodavanja uz smijeh je dobacio: „i jednu asistenciju za njih“.

„No, ovo nije tenis, nego nogomet, ovdje ne odlučuje jedan igrač već momčad. Kvalitetni smo i to moramo ponovno pokazati“, napomenuo je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider