Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grande Capitano

Supruga otkrila: Totti odlazi u mirovinu na kraju sezone

Premda Francesco Totti (39) za sada šuti o svojim planovima, njegova supruga Ilary Blasi je nagovijestila kako bi Il capitano na koncu ove sezone mogao zaključiti karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francesco Totti je trenutačno izvan stroja zbog ozljede bedrenog mišića i upravo su sve brojnije ozljede jednog od razloga zašto razmišlja o prekidu karijere.

U klubu su mu spremni ponuditi novi jednogodišnji ugovor, ali čini se kako će to biti uzaludno, barem ako je suditi prema riječima njegove supruge Ilary Blasi.

"Vrijeme je za oproštaj. Francesco će u rujnu imati 40 godina i spreman je za oproštaj. No, sigurno će ostati u nogometu", kazala je Tottijeva supruga i poznata televizijska voditeljica.

Totti je za Romu debitirao 28. ožujka 1993. kao 16-godišnjak i do sada je u dresu Vučice upisao 746 nastupa, postigavši 300 golova i 187 asistencija.

U Serie A je odigrao 591 utakmicu i postigao 244 gola i drži četvrto mjesto po broju nastupa u povijesti talijanske lige i drugo po broju golova. Više od njega zabio je tek legendarni Silvio Piola - 274.

Totti je s Romom osvojio pet trofeja - naslov talijanskog prvaka 2001. godine, dva Kupa i dva talijanska Superkupa dok je s talijanskom reprezentacijom bio svjetski prvak 2006. u Njemačkoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider