Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva utakmica...

Igrači Dinama: 'Ne možemo mi jednostavno. Nismo ni čuli za takvu utakmicu'

Nakon utakmice u Norveškoj, igrači Dinama zadovoljni su prolazom u posljednje kolo kvalifikacija za Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Kakva utakmica... Sigurno jedna od najzanimljivijih koje sam igrao, a vjerujem i koje su navijači gledali. Nije bilo lako. Vodili smo 3:0 i stvarno se činilo da ćemo lako proći, a onda je na kraju ipak bilo teško, ali svakako je najvažnije da smo prošli. Rekao bih čak da je to danas jedino bilo bitno. Prošli smo dalje, osigurali europsku jesen i još smo u igri za Ligu prvaka", kazao je nakon utakmice Marko Pjaca, a prenosi službena web stranica Dinama.

Zoran Mamić: Luda utakmica! Nije mi bilo lako gledati...

Infarktna utakmica: Dinamo prošao Norvežane nakon velike drame

"Uf... Ne možemo mi jednostavno. Što uopće reći nakon ovakve utakmice? Šest golova, tri penala, crveni karton, puno žutih kartona, jako puno prilika... Svega je bilo, mogli smo i trebali i prije riješiti utakmicu, ali mislim da su gledatelji mogli uživati. Dobro, možda ne naši navijači kojima smo opet priuštili "zanimljivu večer" (smijeh, nap.a.) Ma jedino je bitno da smo prošli, da smo u play-offu Lige prvaka i da i dalje imamo šansu za Ligu prvaka", Arijan Ademi.

"Tri penala? Ne sjećam se stvarno da sam ikada i čuo za takvu utakmicu. Kakvih 90 minuta... Tri penala, a samo jedan gol, velikih broj naših prilika kojima smo i prije mogli riješiti pitanje prolaza da bi na kraju bilo napeto. Što reći? To je nogomet... Vodili smo 3:0, na kraju 3:3 i petnaest minuta koje nikako nisu htjele proći. Mislim da su gledatelji mogli stvarno uživati i neće brzo zaboraviti ovu utakmicu, a najvažnije da smo prošli dalje i da smo u petak u ždrijebu play-offa Lige prvaka", Eduardo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider