Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzbudljivo u Madridu

Igrač od 100 milijuna eura ostaje u Realu, trener stiže sljedeći tjedan?

Velški napadač Gareth Bale, koji iza sebe ima lošu sezonu u Real Madridu, vjerojatno će ostati u 'kraljevskom klubu', objavili su u utorak španjolski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

To se može zaključiti prema onom što je u utorak objavio na svom Twitter profilu.

"Čeka nas težak posao na pripremama i nadam se da ću se sljedeće sezone vratiti još jači u dresu Reala", napisao je Gareth Bale, koji je u Real stigao 2013. iz Tottenhama za 100 milijuna eura.

Ove sezone često je bio izviždan od navijača Reala, španjolski novinari su ga kritizirali zbog loše igre, a pisalo se i da želi otići iz Madrida.

S druge strane, Rafael Benitez trebao bi biti imenovan za novog trenera Real Madrida sljedećeg tjedna, odnosno nakon što u nedjelju u posljednjem kolu talijanskog prvenstva završi posao u Napoliju.

Benitez još nije potpisao ugovor sa Realom, ali pregovori su u završanoj fazi, objavili su u utorak španjolski mediji.

Na početku trenerske karijere vodio je B momčad Reala, potom je sa Valencijom dva puta bio prvak Španjolske te je osvojio Kup Uefe. U ljeto 2004. preuzeo je Liverpool u kojem je proveo šest godina i s kojim je osvojio Ligu prvaka. Nakon toga uslijedile su manje uspješne epizode u Interu i Chelseaju, a od 2013. vodio je Napoli, s kojim je prošle sezone osvojio talijnaski Kup.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider