Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"slaven je pravi čovjek"

Biliću stiže podrška sa svih strana: "Savjetujem kapetanu da protrese svlačionicu"

West Ham Slavena Bilića ponovno se nalazi blizu zone ispadanja u engleskoj Premeirligi, a iduća utakmica donosi mu gostovanje kod najefikasnije momčadi prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 15. kolu engleske Premierlige u nedjelju Bilićev West Ham igra protiv Liverpoola. Uoči gostovanja na Anfieldu hrvatski trener može računati na nekoliko igrača koji su se oporavili od ozljede.

U momčad se vraćaju Michail Antonio i Aaron Cresswell, a uskoro će biti spreman i Cheikhou Kouyaté. Iako su se u klubu nadali da će Diafra Sakho biti spreman za dva tjedna, dodatne pretrage su pokazale kako se radi o ozbiljnijoj ozljedi te ga na terenu neće biti barem dva mjeseca...

"Igračima sam rekao da moramo biti pozitivni, a cijeli tjedan je na treninzima vladalo sjajno ozračje. Nakon poraza od Arsenala osjećali smo se loše, bili razočarani i ljutiti, ali to smo preboljeli" rekao je Bilić i dodao:

"Nije bilo sastanka s čelnicima kluba, samo smo razgovarali kao i obično. Uvijek nekoliko dana nakon utakmice razgovaramo. Imam njihovu podršku, što sam ponovio već nekoliko puta. Da mi vjeruju, vidio sam i nakon sastanka ovog tjedna. Vjerujem u sebe i pomoćnike. Znamo što smo napravili prošle sezone i vjerujem da je došlo vrijeme da se stvari okrenu" zaključio je hrvatski trener.

Za službene stranice West Hama govorio je i bivši hrvatski izbornik i igrač Čekićara Igor Štimac.

"Kada je Bilić dobio posao rekao sam da će ostvariti trenutačan uspjeh s West Hamom. Dobro poznaje posao i kako preokrenuti stvari. Ono u što sam uvjeren je da Slaven neće izgubiti svoju strast, samopouzdanje i posvećenost poslu".

Štimca zbunjuje što neki ljudi u Engleskoj sumnjaju u Bilićeve sposobnosti nakon svake utakmice, zaboravljajući kakav sjajan posao je odradio prošle sezone.

"Naš klub nije u rangu Manchester Uniteda, Chelseaja, Arsenala ili Manchester Cityja i našim menadžerima treba više potpore kada se stvari ne odvijaju prema očekivanjima. Mi svi znamo da je Slaven i dalje pravi čovjek za West Ham i pokazujem prstom prema igračima da se probude i vrate nogometu s jednakom strašću s kakvom su igrali prošle sezone. Ne tako davno igrali su s puno više intenziteta, brinuli su se jedan za drugog i borili kao momčad.

"Prošle su sezone svi stajali iza Slavena i hvalili njegov rad i ako ga ne žele izgubiti savjetujem kapetana Marka Noblea da protrese svlačionicu i da momčad ponovno počne igrati dobar nogomet", podvukao je Igor Štimac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider