Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zasad im je najbliže

Ibrahimović otkrio gdje želi nakon PSG-a. Ima samo jedan uvjet

Definitivno je kako sjajni Šveđanin neće produžiti ugovor s PSG-om.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na kraju ove sezone, po završetku ugovora s PSG-om, Zlatan Ibrahimović napušta Pariz.

Iako je predsjednik Nasser Al-Khelaifi izjavljivao kako je spreman učiniti sve da Ibra ostane na Parku prinčeva, on je već prelomio jer se želi okušati u Premierligi.

'Zlatan ne ide na audicije'

Davna mu je to želja koja se dosad nije ostvarila zbog osebujnog karaktera kojeg je iskazao još dok je imao 17 godina. Njegov talent među prvima je uočio Arsene Wenger koji ga je 1998. pozvao da dođe u Arsenal na probu.

"Odbio sam to. Zlatan ne ide na audicije", otkrio je Ibra u svojoj autobiografiji zbog čega nije realizirana proba i vjerojatni transfer u London.

Umjesto Arsenala sada bi mogao prijeći u Manchester United, klub koji je Wengerovim Topnicima bio najveći rival na prijelazu u 21. stoljeće, dok ih je superuspješno vodio Sir Alex Ferguson.

Sasvim lagana odluka za čelnike Uniteda

Kako piše Sky Sports, Ibra je spreman pridružiti se Crvenim vragovima, ali ima jedan uvjet - Louis van Gaal ne smije biti u klubu.

Njih dvojica bili su zajedno u Ajaxu 2004., Zlatan kao najbolji igrač, a Van Gaal kao tehnički direktor. Blago rečeno, nisu se slagali. Između ostalog Ibrahimović je o Van Gaalu izjavio kako želi biti diktator, što on ne podnosi nikad, ni u kojoj situaciji.

Ukoliko su insajderske informacije Sky Sportsa točne, čelnici Uniteda znaju što im je činiti. Potjerati čovjeka koji je spiskao više od 400 milijuna na (uglavnom) promašena pojačanja i dovesti igračinu koja bi mogla klub s Old Trafforda vratiti tamo gdje im je i mjesto - u sami vrh engleskog i svjetskog nogometa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider