Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'nisam htio ni otići...'

Ibra raspametio navijače Milana: 'Uskoro će sve biti poznato'

Zlatan Ibrahimović bio je zagonetan oko svoje budućnosti u izjavi za talijanske medije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od onih koji će biti najveća lovina ovog prijelaznog roka je Zlatan Ibrahimović. Šveđaninu su 34 godine, ali još uvijek igra sjajno. I ne samo to, on tvrdi kako mu je ovo najbolja sezona u životu. Tresao je suparničke mreže u francuskoj ligi čak 35 puta u 29 utakmica! Da, Ibra je donio PSG-u novi naslov prvaka.

No, novi ugovor nije potpisao. Već je jednom u svom stilu poručio kako nema šanse da ostane. Ali, to je Ibra, ako šeici za novu sezonu ponude neku astronomsku cifru nemojte se čuditi ako ga i sljedeće godine obuče dres pariškog kluba.

Njegov menadžer Mino Raiola uzbudio je nogometnu javnost Italije kada je spominjao odlazak u Milan. Zato se talijanski mediji natječu tko će dobiti neki mig od Ibre. Za Mediaset, TV kuću u vlasništvu Silvija Berlusconija, rekao je sljedeće:

''Odlazak iz Milana nije bio moj izbor. Nikad nisam htio otići. Volim Milan i to je po mom mišljenju najveći klub za koji sam igrao. No, to je prošlost, a vidjet ćemo hoće li to biti i moja budućnost. Nikad se ne zna, uskoro će sve biti poznato'', rekao je Ibra što je ostavilo nadu napaćenim navijačima Milana kako bi njihov ljubimac opet mogao istrčati na San Siro.

''Ja želim igrati, a gdje će to biti vidjet ćemo uskoro. Još malo i prestat će sve špekulacije. Ove sam sezone pružio više nego inače, to je bila moja najbolja sezona. Da li će u subotu biti moj oproštaj od Pariza ne zavisi samo o meni'', kaže švedski napadač čije riječi je teško protumačiti.

Iako u ovim izjavama očito sam sebe prodaje najboljem ponuđaču, brojke govore same za sebe. U 48 utakmica ove sezone zabio je 45 pogodaka. Više je to nego u njegove dvije sezone u dresu Milana kada ih je ukupno zabio 42.

Ibra sigurno može jednu sezonu, ako ne i više njih, igrati na najvišem nivou u Europi tako da opcije odlaska u neke egzotičnije lige sigurno otpadaju. Navijači Milana nadaju se kako bi njegov drugi dolazak, ali i prodaja kluba bogatim Kinezima, mogao vratiti Milan na neke staze koje su sve manje utabanije. Staze velikog Milana…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider