Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brzo stigao odgovor

Ibra zbog teških optužbi ide na sud: 'Načinio je veliku grešku, život će mu se promijeniti'

Napadač švedske nogometne reprezentacije i francuskog prvaka PSG-a Zlatan Ibrahimovic najavio je sudsku tužbu protiv švedskog liječnika Ulfa Karlssona koji je izjavio kako vjeruje da je Ibrahimović bio dopingiran dok je igrao za Juventus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Karlsson je načinio veliku pogrešku. Tužit ćemo ga. Uvijek postoje ljudi koji mrze. Možda je on bivši sportaš koji nije uspio ili je samo ljubomoran. Ali je načinio veliku pogrešku. Do sada je živio jedan život, a nakon tužbe imat će potpuno drugi život," kazao je Ibrahimovićev agent Mino Raiola za švedski list Expressen.

Raiola tvrdi kako je Ibrahimović tijekom dvije sezone u Juventusu (2006-08) bio testiran između 15 i 20 puta.

"Juventus je uvijek bio pod mikroskopom. Tvrdnja o Zlatanovom dopingu je luda. Svi u klubovima za koje je Zlatan igrao znaju da on ne uzima niti aspirin," dodao je Raiola.

Bivši liječnik koji je surađivao sa švedskom atletskom reprezentacijom optužio je Juventus da je dopingirao svoje igrače početkom 2000-ih. Karlsson je upravo Ibrahimovića naveo kao primjer.

"Ibrahimović je dobio deset kilograma u samo šest mjeseci provedenih u Juventusu. Mislim da je bio dopingiran. Barem tako vjerujem," kazao je Karlsson dodavši kako je Juventus imao 'kulturu dopingiranja', ali da nema dokaze o svojim tvrdnjama.

"Zlatan je miran na optužbe o dopingu. Njemu je više neugodno što je promašio jedanaesterca protiv Manchester Cityja," dodao je Raiola.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider