Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki talent

Modri dragulj otkrio kako je zbog Dinama napustio Barcelonu

Na pripremama Dinama u Španjolskoj u subotu se nazdravljalo se mladom Daniju Olmu. On je nakon šest mjeseci čekanja i službeno postao igrač Dinama nakon natezanja s Barcelonom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Presretan sam što je proces registracije gotov i što imam pravo nastupa za Dinamo. Znao sam da će sve tako završiti kada sam dolazio ovdje, ali svejedno je ljepše imati papir u ruci", rekao je 16-godišnjak za stranicu Dinama.

Opisao je Dani Olmo kako je završio u Dinamu.

"U ljeto prošle godine mi je došao moj menadžer i iznio ideju oko dolaska u Dinamo, a nakon razgovora s obitelji i ljudima iz Dinama smo brzo shvatili kako je to odličan potez. Razlog je vrlo jednostavan: dolazak u Dinamo je najbolji potez za moj nogometni razvoj. Dinamova nogometna škola je poznata u svijetu, a cijeli klub je poznat po tome što mladim igračima rano pruža priliku igrati za prvu momčad. Zato sam i ja došao."

Nada li se nastupu?

"Svaki igrač želi igrati pa tako i ja. S druge strane, realan sam, imam tek 16 godina i na početku sam karijere, ali ako budem dobro radio i zaslužio sigurno da se nadam kojem nastupu."

Olmo zna puno bivših igrača Dinama.

"Znam igrače koji su igrali ovdje kao što Modrić, Halilović, Kovačić, Mandžukić, Lovren, a danas igraju u Realu, Barceloni, Interu, Liverpoolu i Atletico Madridu tako da je više nego jasno da se ovdje sjajno radi. Naravno, na meni je iskoristiti sve što mi se ovdje pruža, nastaviti naporno raditi i trenirati te se izboriti za svoju priliku", rekao je Olmo i dodao:

"Želio bih zahvaliti Barceloni na svemu, oni će uvijek biti moj klub i iskreno se nadam jednoga dana vratiti tamo. Katalonac sam, zna se što nama znači Barcelona i uvijek će biti u mom srcu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider