Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
100 puta tako zabio

Hvalospjevi za Niku: 'Danas je malo igrača poput Kranjčara'

Niko Kranjčar spasio je svoj QPR u utakmici protiv Stokea. U 88. minuti sjajno je izveo slobodni udarac i pogodio za konačnih 2:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Moramo biti sretni što smo osvojili bod. Nismo zadovoljni kako smo otvorili utakmicu, ali smo dobro reagirali nakon što smo gubili. Sva sreća, slobodnjak je ušao", rekao je Kranjčar nakon utakmice.

VIDEO Kranjčar prekrasnim golom spasio svoju momčad od poraza

"Pokazali smo karakter i mislim da je to vrlo važno. No, možemo još napredovati."

Kranjčara je pohvalio i trener Harry Redknapp.

"Bio je to sjajan slobodan udarac. Niko je pokazao klasu. Kada je dosuđen slobodni udarac, nadao sam se da će nas izvući i napravio je upravo to. Nema igrača kojega bih radije vidio na tom mjestu od Kranjčara", rekao je Redknapp pa nastavio s pohvalama:

"Kranjčar ima bogat ugovor u kijevskom Dinamu, ali odlučio je vratiti se u QPR jer želi igrati. Pristao je na mnogo manju plaću, kod nas prima samo trećinu onoga što je dobijao u Kijevu. To se rijetko viđa u današnjem nogometu.''

Na Nikin slobodnjak osvrnuo se i igrač utakmice, Peter Crouch. Napadač Stokea je s hrvatskim veznjakom dijelio svlačionicu u Tottenhamu.

"Veliko razočaranje što nismo pobijedili jer smo bili bolji. Znao sam da je Niko prijetnja iz slobodnjaka jer sam ga na treningu vidio 100 puta da tako zabija. Sjajan slobodan udarac", rekao je Crouch. (Agencija VLM)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider