Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
18 igrača

Čačić objavio popis za turnir u Kini: Rijeka "potukla" Dinamo, a Osijek Hajduk

HNS je na svojem web portalu objavio popis hrvatskog izbornika Ante Čačića za turnir u Kini...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić pozvao je 18 nogometaša za prijateljski turnir u Nanningu na kojem će uz Hrvatsku sudjelovati Čile, Island i domaća reprezentacija Kine.

Izbornik Čačić će na "China Cupu" pružiti priliku prvenstveno igračima iz Prve  HNL, kojima će se priključiti Filip Ozobić iz azerbajdžanske Gabale te Toni Datković iz slovenskog Kopra.

Na popisu izbornika Čačića našla su se petorica igrača prvoplasirane Rijeke, četvorica iz drugoplasiranog Dinama, trojica iz trećeplasiranog Osijeka, dvojica iz četvrtoplasiranog Hajduka te po jedan igrač iz Intera i Lokomotive, uz već spomenute Ozobića i Datkovića.

Reprezentacija će se okupiti 7. siječnja u Zagrebu, a istoga dana putuje u Kinu gdje otvara turnir 11. siječnja protiv Čilea. U drugom polufinalu sastaju se Island i Kina; poraženi će 14. siječnja igrati za 3. mjesto, a pobjednici 15. siječnja za naslov pobjednika prvog "China Cupa".

Popis hrvatske reprezentacije za "China Cup":

Vratari: Andrej Prskalo (Rijeka), Dominik Livaković (Dinamo)

Obrambeni: Matej Mitrović (Rijeka), Josip Pivarić (Dinamo), Borna Barišić (Osijek), Mateo Barač (Osijek), Josip Juranović (Hajduk), Jakov Filipović (Inter), Toni Datković (Koper).

Vezni: Josip Mišić (Rijeka), Mate Maleš (Rijeka), Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Šitum (Dinamo), Domagoj Antolić (Dinamo), Nikola Vlašić (Hajduk), Filip Ozobić (Gabala)

Napadači: Antonio Perošević (Osijek), Mirko Marić (Lokomotiva)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider