Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon Islanda

HNS dogovorio: Hrvatska prvi put protiv Sjeverne Irske

Popunjeni su svi termini utakmica hrvatske nogometne reprezentacije do kraja 2016. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednju utakmicu u ovoj godini hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u gostima kod Sjeverne Irske s početkom u 20:45 po srednjoeuropskom vremenu (19:45 po lokalnom).

Dvoboj prijateljskog karaktera igrat će se 15. studenog na stadionu Windsor Park u Belfastu.

Sjeverna Irska je trenutno 30. reprezentacija svijeta. Igrali su na Europskom prvenstvu u Francuskoj i prošli skupinu zahvaljujući pobjedi nad Ukrajinom da bi u osmini finala ispali od Walesa. Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo otvorili su remijem u Pragu protiv Češke.

Bit će to prvi put da se sastaju Hrvatska i Sjeverna Irska, a izabranicima Ante Čačića ovaj dvoboj će doći tri dana nakon kvalifikacijske utakmice s Islandom na praznom Maksimiru. Nažalost, i taj će dvoboj Vatreni odigrati bez gledatelja zbog neprimjerenog navijanja na prijateljskim utakmicama protiv Izraela u Osijeku i Mađarske u Budimpešti.

Prije Islanda i Sjeverne Irske, Vatreni će u akciju već idući tjedan. Čekaju ih dva gostovanja, u sklopu drugog i trećeg kola skupine I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo - Kosovo (6. listopada, igrat će se u albanskom Skadru) te Finska u Tampereu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider