Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika pobjeda

Hrvatska futsal reprezentacija na korak do četvrtog Eura!

Uvjerljivim trijumfom osigurano je najmanje drugo mjesto i skupini i dodatne kvalifikacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska futsal reprezentacija ostvarila je dvije početne pobjede u skupini 3. kvalifikacija za UEFA Futsal EURO koji se iduće godine igra u Sloveniji. U prvom susretu je pobijedila Crnu Goru 4:0, a potom i Belgiju 6:1.

Odlučujući susret naše futsal reprezentacije bit će u utorak, 11. travnja u 18. sati kada u Kijevu igramo sa domaćinom skupine, Ukrajinom.

Odabranicima izbornika Mate Stankovića u tom susretu dovoljan je i remi kako bi ostvarili plasman na EURO. U slučaju poraza od Ukrajinaca, naša reprezentacija izborila bi drugo mjesto i priliku da kroz dodatne kvalifikacije ipak ode na EP.

U pobjedi protiv Belgije dvostruki strijelac za Hrvatsku bio je Dario Marinović (13, 25), dok su po jedan pogodak postigli Josip Suton (5), Tihomir Novak (11), Jakov Grcić (16) i Vedran Matošević (37). Jedini pogodak za Belgiju postigao je Ibrahim Adnane (20).

U prvom dvoboju Hrvatska je u subotu pobijedila Crnu Goru rezultatom 4:0, a golove su postigli Jakov Grcić (7), Josip Suton (22), Tihomir Novak (24) i Dario Marinović (31).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider