Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Junak 'modrih'

Hodžić u velikoj formi: Baš me krenulo! Idemo spremni za Norvešku!

Nogometaši Dinama pobijedili su Zagreb u Kranjčevićevoj sa 2:0 i došli na prvo mjesto ljestvice HNL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije to bila briljantna partija modrih, ali bodovi su upisani i to je najvažnije za Zorana Mamića. A junak je ponovno bio Armin Hodžić koji je postigao dva pogotka.

Dinamo rutinski u gradskom derbiju, junak je ponovno Armin Hodžić

"Došli smo ovdje po pobjedu, znali smo da je Zagreb neugodan i odigrali smo dobru utakmicu te zasluženo nosimo u Maksimir bodove i spremni idemo u Norvešku. Naravno da sam sretan i zbog svojih golova jer sam napadač i to mi je posao. Krenulo me je ove sezone, odlično se osjećam kada sam zdrav i igram, ali puno je važnije da mi dobivamo, a ne tko zabija golove", rekao je Hodžić nakon utakmice.

Marko Rog nije imao sreće, promašio je veliku priliku.

"Mislim da smo odigrali dobru i kvalitetnu utakmicu protiv opasnog protivnika kao što je Zagreb. Veći dio utakmice smo imali dominaciju, bili smo puno bolja momčad i mogli smo zabiti još golova. Recimo, ja sam mogao zabiti na kraju prvog dijela, ali nekako se čudno odbila lopta i promašio sam. Što reći? Nadam se da ću zabiti u nekoj drugoj utakmici, a nitko sretniji od mene da to bude već u Norveškoj", kazao je Rog, a nadovezao se Ivo Pinto.

"Zaslužena pobjeda jer smo bili puno bolja momčad cijelu utakmicu. Mogli smo već u prvom poluvremenu zabiti još nekoliko golova i riješiti ranije pitanje pobjednika, no pobjeda je pobjeda i to je jedino bitno. Također, mislim da smo današnjom igrom dignuli samopouzdanja i spremni putujemo prema Norveškoj."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider