Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovisi o jednom čovjeku

Hoće li se kolumbijske superzvijezde opet ujediniti?

Najzvučnije pojačanje Real Madrida za nadolazeću sezonu, kolumbijski napadač James Rodriguez nada se da će njegov sunarodnjak Falcao istim putem kroz koji dan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji strijelac Svjetskog prvenstva u Brazilu James Rodriguez preselio je iz Monaca na Santiago Bernabeu, a sve su glasnije priče da bi isto mogao napraviti i Falcao. Veznjak kojem su 23 godine smatra da njegov sunarodnjak ima sve potrebno za uspjeh u dresu "kraljevskog kluba".

''Uvjeren sam da on može igrati ovdje. Ipak, ja nisam taj koji donosi odluke, to je pitanje za predsjednika kluba Florentina Pereza. Falcao ima kvalitetu i stav pobjednika. Igrali smo zajedno četiri godine, rastali smo se tek kada je on otišao u Atletico, a ja se nadam da ćemo i ponovno igrati zajedno'', kazao je Rodriguez o suigraču iz Portove i Monacove svlačionice, kao i one reprezentativne.

Nadalje, Rodriguez je svjestan da transfer od 80 milijuna eura, koliko je klub platio za njega, ne znači i sigurno mjesto u početnih 11 momčadi koja je u prošloj sezoni osvojila Ligu prvaka.

''Za početak moram dobro trenirati da bih pronašao svoje mjesto. Svi su ostali u ovoj momčadi zajedno već godinama. Moram ih poštivati i polako se nametati, a kada dođe prilika pokazati se u najboljem svijetlu. Nadam se da će sve proći u najboljem redu jer meni se ostvario san. Sad samo želim osvajati naslove'', zaključio je Rodriguez.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider