Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Velika stvar ako dobijemo'

HNS prijavio Rijeku i Pulu za Euro 2018.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker izjavio je da je Savez prijavio Rijeku i Pulu za domaćine Europskog prvenstva za igrače do 19 godina, koje bi se trebalo održati 2018. godine, objavio je internetski portal Hrvatskog nogometnog saveza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Moramo dati mladima da igraju i s tim u vezi moram istaknuti da smo prijavili Rijeku i Pulu kao domaćine Europskog prvenstva za igrače do 19 godina 2018. godine. Nadam se da ćemo biti domaćini tog EP-a i da ćemo ovdje, gdje sada prolaze bageri i kamioni, sjediti na tribinama u lijepom ozračju i da Hrvatska pobjeđuje", izjavio je Davor Šuker prilikom obilaska gradilišta budućeg trening centra NK Rijeke.

Šuker osudio ponašanje navijača Hajduka, Rijeci obećao milijun eura

HNS planira da se EP 2018. igra na stadionima NK Rijeke, Istre 1961, Uljanika i na Kostreni, a odluku o domaćinu UEFA će donijeti u siječnju 2015. godine.

"Bila bi velika stvar za hrvatski nogomet kada bismo dobili domaćinstvo tog natjecanja. Učinili smo maksimum u svojoj kandidaturi, vjerujemo da ispunjavamo sve Uefine zahtjeve. Svjesni smo jake konkurencije, ali imamo razloga vjerovati u pozitivan ishod", rekao je tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider