Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bliski odnosi

Davor Šuker potpisao sporazum o suradnji s Rusima

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza sklopio je suradnju s tajnikom Ruskog nogometnog saveza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker u utorak je u Budimpešti potpisao sporazum o suradnji s glavnim tajnikom Ruskog nogometnog saveza Aleksandrom Alajevim, objavljeno je na web-stranici HNS-a.

HNS i Ruski nogometni savez tako će blisko surađivati u područjima razmjene stručnih znanja i postignuća, obrazovanja trenera, treniranja mladih i talentiranih nogometaša i nogometašica. Također, surađivat će i u organizaciji prijateljskih utakmica, turnira i kampova kako seniorskih muških i ženskih reprezentacija tako i futsalskih reprezentacija, mlađih dobnih kategorija te reprezentacija osoba s invaliditetom.

Priliku za dodatno usavršavanje i razmjenu iskustva imat će tako suci i sudački instruktori za koje će biti organizirani posebni tečajevi, a Savezi će surađivati i u organizaciji tečajeva iz područja upravljanja i organizacije ureda, pravnih propisa, upravljanja nogometnom infrastrukturom, zaštite i sigurnosti, a razmjenjivat će i iskustva po pitanju odnosa s navijačima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider