Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki respekt

Higuain poslao poruku svima koji misle da ne može igrati s Mandžukićem

Juventus je lakoćom pobijedio Bolognu u 19. kolu Serie A, a Mario Mandžukić je ušao u igru u 73. minuti umjesto Higuaina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gonzalo Higuain bio je dvostruki strijelac u pobjedi Juvea nad Bolognom od 3-0. Argentinski napadač još jednom se pokazao kao ključna karika ''Stare dame'', a nakon utakmice prokomentirao je odnos s hrvatskim reprezentativcem Marijom Mandžukićem.

''Pročitao sam intervju od Marija u kojem je rekao kako su ljudi pričali da nećemo moći igrati zajedno, ali mi smo jako dobri prijatelji i odlično se slažemo. Doduše, trener je taj koji odlučuje tko će igrati, ali među nama nema problema'', rekao je Higuain za ''Sky Sports'' te nadodao:

''Mario je odličan napadač i odličan suigrač. Među nama je veliki respekt. Također me naučio nekoliko riječi na hrvatskom jeziku.''

Iako ne dobiva minuta koliko bi htio, Mandžukić je više puta ove sezone pokazao kako za njega ima mjesta u klubu poput Juventusa. Istina da je konkurencija strašno jaka, ali Higuainove riječi pokazuju što o njemu misle suigrači.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider