Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet
Igrač pet zvjezdica

Halilović oduševljava, Španjolci se čude: Kako to da nije u reprezentaciji?

Veznjak Sporting Gijona Alen Halilović (19) drugi je mjesec zaredom proglašen najboljim igračem kluba sa sjevera Španjolske, a lokalni mediji se pitaju zašto nije u seniorskoj reprezentaciji Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Halilović je u četvrtak primio trofej "Igrač pet zvjezdica" za ostvareno u listopadu, kada je zabio i svoj prvi gol na domaćem terenu. Nagradu za najboljeg igrača Sportinga, prema izboru publike, dobio je i u rujnu.

Halilović je u devet utakmica za Sporting zabio dva pogotka i tri puta je asistirao, a lijepim potezima dobio je naklonost publike. Sporting je nakon deset kola na 12. mjestu španjolskog prvenstva.

"Listopad je bio lijep mjesec. Trener mi puno pomaže, puno razgovaramo i zadovoljan sam ovdje. Razmišljam samo o radu, napretku i kako pomoći momčadi“, rekao je Halilović na novinskoj konferenciji u Gijonu.

Novinari su ga pitali kako to da nije u momčadi Hrvatske kod novog izbornika Ante Čačića, a mladi nogometaš je rekao da bi jako volio zaigrati za seniorsku momčad, dodavši da je spreman za dvije utakmice s mladom reprezentacijom protiv San Marina (11. studenoga) i Španjolske (17. studenoga). U kvalifikacijama za EP 2017. u Poljskoj mlada reprezentacija Hrvatske nakon tri kola ima maksimalnih 9 bodova, Švedska i Španjolska po 7, Gruzija 6, a San Marino i Estonija po 1 bod.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider