Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Idući će biti kažnjen'

Halilović naljutio čelnike Barcelone zbog objave na Instagramu

Mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović (18) naljutio je svoj klub Barcelonu puštanjem vijesti o svojoj ozljedi preko Instagrama, pa od sada prijete kazne svim igračima koji samostalno krenu iznositi informacije u javnost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Halilović je u četvrtak u večernjim satima na Instagramu, aplikaciji za dijeljenje fotografija, napisao da je u srijedu na treningu ozlijedio lijevo koljeno te da će se na teren vratiti za nekoliko tjedana "još snažniji". Objavio je i fotografiju na kojoj se vidi plavi steznik na koljenu. Barcelona nije pustila nikakvu vijest te je izjava hrvatskog nogometaša bila jedina informacija.

"Istina je da je Halilović ozlijeđen, u pitanju su unutarnji ligamenti njegovog lijevog koljena. No, odsad onaj tko učini nešto ovako bit će kažnjen. Ne želim da išta izlazi izvan o momčadi. Ovo je prvi i posljednji put“, izjavio je Jordi Vinyals, novi trener Barcelone B.

U veljači prošle godine Halilović je objavio prelazak iz Dinama u Barcelonu prije nego su katalonski i zagrebački klub potvrdili transfer, što se nije svidjelo klupskim čelnicima, koji tada ipak nisu reagirali.

Ovo je prva ozljeda Halilovića od kada je prije sedam mjeseci prešao iz Dinama za 2,2 milijuna eura. Za drugoligaša Barcelonu B postigao je tri pogotka, a trener prve momčadi Luis Enrique povremeno ga je pozivao na treninge prve momčadi.

Halilovićev novi trener Jordi Vinyals zamijenio je na klupi Eusebija i debitirao u subotu navečer u domaćem remiju 0-0 protiv trineastoplasiranog Alavesa. Barcelona B nalazi se na 17. mjestu među 22 kluba druge lige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider