Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva gola, asist, dribling...

FOTO Hajdukov dragulj pokazao zašto ga Rijeka želi tako žarko

Nogometaši Rijeke i Hajduka očekivano su se plasirali u polufinale Hrvatskog kupa...

Rijeka je u uzvratnom četvrtfinalnom susretu kao gost svladala Lokomotivu sa 4-0 (2-0), te prošla dalje s ukupnih 8-1, dok je Hajduk na Poljudu svladao Vinogradar sa 3-0 (2-0) i ostvario ukupnu pobjedu od 6-0.

Odgođena uzvratna utakmica četvrtfinala hrvatskog Kupa

Hajduk najavio: Tretirat ćemo Balića kao kap vode na dlanu

Riječani su 4-1 pobjedu otprije tri tjedna s Kantride potvrdili još jednim uvjerljivim slavljem protiv Lokomotive. Strijelci u uzvratu igranom u Kranjčevićevoj ulici bili su Sharbini (36), Vešović (39), Tomasov (52) i Ivančić (77).

Hajduk je četvrtoligaša iz Mladine Vinogradara izbacio s dva puta po 3-0. U uzvratu su golove za Splićane postigli Jozinović (12) i Balić (26, 62). Hajdukov dragulj dvama je golovima, asistencijom kod gola Jozinovića te s još nekoliko lucidnih popteza zorno demonstrirao zašto ga tako žarko želi Rijeka.

Uzvratni četvrtfnalni susret između Zadra i Splita koji se trebao igrati na stadionu Stanovi odgođen je zbog poplavljenog terena, a eć je određen i novi datum odigravanja.

"Jaka kiša počela je padati sat vremena prije zakazanog početka pa su na pregledu terena sudac Vučemilović i kapetani momčadi samo mogli konstatirati da ne postoje elementarni uvjeti za odigravanje utakmica. Zbog ranije utvrđenog rasporeda odigravanja prvenstvenih utakmica, predsjednik Povjerenstva za natjecanje kupa Neven Kolić kao novi termin odigravanja odredio je prvu moguću slobodnu srijedu 18. ožujka", objavila je Udruga klubova Prve HNL.Split je u prvoj utakmici igranoj prije tri tjedna u Parku mladeži pobijedio sa 1-0.

Još u utorak plasman u polufinale Kupa izborio je Dinamo koji je u uzvratnom četvrtfinalnom dvoboju u Maksimiru svladao Istru 1961 sa 3-0 (1-0) i tako prošao dalje s ukupnih 4-0.

"Jaka kiša počela je padati sat vremena prije zakazanog početka pa su na pregledu terena sudac Vučemilović i kapetani momčadi samo mogli konstatirati da ne postoje elementarni uvjeti za odigravanje utakmica. Zbog ranije utvrđenog rasporeda odigravanja prvenstvenih utakmica, predsjednik Povjerenstva za natjecanje kupa Neven Kolić kao novi termin odigravanja odredio je prvu moguću slobodnu srijedu 18. ožujka", objavila je Udruga klubova Prve HNL.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider