Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već su dobili Lokomotivu

Hajduk stiže u Zagreb: 'Lijepo je igrati u Kranjčevićevoj'

Prvo od četiri uzastopna gostovanja nogometaše Hajduka čeka u nedjelju u Kranjčevićevoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U osmom kolu HNL-a Hajduk ove nedjelje gostuje kod Zagreba, a do kraja rujna Splićane očekuju prvenstvena gostovanja kod Splita i Istre 1961, između kojih dvobojem u Funtani počinju i natjecanje u Kupu.

Trener Bijelih Igor Tudor zadovoljan je stanjem u kojem se momčad nalazi nakon reprezentativne stanke. Tino Sven Sušić ima malih problema s ozljedom, ali će biti u konkurenciji za nastup.

"Dobro smo trenirali, jedva čekamo utakmicu. Zagreb ugodno iznenađuje po svom načinu igre, teže igrati nogomet i podržavam takav stil. Unatoč tome, očekujem pravu reakciju od svojih igrača", istaknuo je Tudor.

"Imperativ je rezultat, normalno da jest. Nisam neozbiljan pa da ne znam da je to tako. Ali, rekao sam već i ponovit ću: ne mogu utjecati na krajnji rezultat, na meni je da ekipa igra dobro", kazao je Tudor.

Hajduk je ove sezone već igrao u Kranjčevićevoj, kada je kao gost pregazio Lokomotivu s 5:2: "Drago mi je igrati tamo nakon tog trijumfa. Lijepo je gore, uvijek ima naših navijača, to je uvijek dobro", za kraj će Tudor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider