Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
derbi an vratima

Hajduk stiže na Maksimir, Modri dobili slobodno da 'dođu k sebi'

Nogometaši Dinama jučer su odigrali posljednju pripremnu utakmicu u Sloveniji i remizirali s ukrajinskom Zorjom (2:2).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicu je vodio Damir Krznar koji je preuzeo mjesto trenera dok je Zoran Mamić u istražnom zatvoru.

''U onom dijelu koji smo si dali kao glavni zadatak prije utakmice, a to je kompaktnost u središnjici - zadovoljan sam i to je funkcioniralo. Drugi zadatak bio je brza tranzicija i tu smo malo štekali, ne znam da li zbog umora, sunca ili svega što se događa oko nas. Neću to spominjati kao alibi, ali očekivao sam više u tom dijelu. Prvi smo gol zabili iz takve situacije nakon bloka, oduzete lopte i lijepe tranzicije, ali moglo je biti toga više'', rekao je za klupsku stranicu Krznar.

Pripreme su gotove, momčad se vraća u Zagreb, a već sljedeći vikend kreće HNL. U prvom kolu Dinamo igra protiv Hajduka, u nedjelju na Maksimiru.

''Ponedjeljak i utorak igrači će biti slobodni, čisto da dođu k sebi, udahnu zraka i odmore glave. U srijedu su dva treninga, a od srijede slijedi priprema za utakmicu s Hajdukom. Rasporedit ćemo ih u dvije momčadi, odredit ćemo momčad od 12-13 igrača koji će konkurirati za Hajduk, dok će ostali raditi još uvijek raditi malo intenzivnije. Nakon Fole Esch bit će obrnuta situacija, ovi koji će igrati utakmicu imat će svoj program, dok će drugi igrači biti malo više opterećeni. Što se tiče Hodžića, prijavio je smetnje u zadnjoj loži, a svaki nam je igrač bitan pa nismo htjeli riskirati s njim u ovoj utakmici.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider