Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzvrat za sedam dana

Hajduk remizirao u Estoniji: Loša partija na otvaranju sezone

Hajduk je odigrao 1:1 na gostovanju kod Sillamäe Kalev u prvom pretkolu Europske lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Damir Burić krenuo je na klupi Hajduka s mršavim remijem u srazu sa slabašnim estonskim klubom. Remi i nije tako loš rezultat s obzirom na prikazanu igru mlade splitske momčadi.

Hajduk je odigrao prilično loše, ako se uzme u obzir da je igrao protiv poluamaterske momčadi. Hajduk je poveo golom Mije Caktaša iz jedanaesterca u 6. minuti. Jedanaesterac je izborio Franck Ohandza, Hajdukovo pojačanje iz Kameruna, a Caktaš ga je atraktivno realizirao „panenkom“.

U 40. minuti šok za Splićane. Nakon što su igrači Hajduka izgubili loptu na sredini terena, Russo je odigrao pas za Kyryla Silicha, a ovaj matira Kalinića.

Hajduku su u drugom poluvremenu opravdano poništena dva gola zbog prekršaja i zaleđa. U drugom dijelu vratar Hajduka je u nekoliko navrata sjajnim intervencijama spasio Splićane od poraza.
Uzvrat se igra 9. srpnja na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju.

Sillamäe - Hajduk 1:1

HAJDUK Kalinić, Mikanović, Milović, Nižić, Tudor, Vlašić, Caktaš, Roguljić (Biliy, 74), Balić (Maglica, 81), Ohandza, Maloku (Radčenko, 58).

SILLAMAE: Starodubcev, Cheminava, Dudarev, Šišov, Činikas, Vnukov (Ratnikov, 65), Silich, Toomet, Tjapkin, Kvasov, Russo.

STRIJELCI: 0-1 Caktaš (6-pen), 1-1 Silich (40).

SUDAC: Juan Martinez Munuera (šPA)

STADION: Rakvere

GLEDATELJA: 1.000
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider