Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
luda kuća

Hajduku je utakmica bez gledatelja poniženje, HNS unajmljuje Poljud?

Nakon odluke Izvršnog odbora HNS-a da ipak Poljud bude domaćin Italiji, nije jasno tko će utakmicu organizirati

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

IO HNS-a prihvatio je Šukerovu želju da se Italija i Bugarska dodijele Splitu. Tako će Split ipak dobiti reprezentaciju, ali na Poljud neće moći doći gledatelji.

Dopredsjednik Hajdukova Nadzornog odbora Nikola Koceić Bilan jutros je izjavio kako će Hajduk odbiti organizaciju.

''Ponižavajuće bi prema navijačima iz ovog dijela Hrvatske bilo igrati u Splitu s Italijom pred praznim tribinama, nakon što je reprezentacija tako dugo izbivala iz Splita. To zaista ne bi imalo smisla, tim više što je već prijavljen stadion u Maksimiru.''

Kasnije na press konferenciji je Marin Brbić ponovio kako nema sad smisla inzistirati na Poljudu kada neće biti navijača na tribinama.

''Mi mislimo da nema smisla da se igra u Splitu, ali ako se i bude igralo u Splitu to ne mijenja ništa na stvari. Split i Hajduk žele reprezentaciju jer je ona Hrvatska, htjeli smo da Splićani, Dalmatinci, Hercegovci... vide reprezentaciju jer je dugo nisu vidjeli, ali nažalost ovaj put to neće bit moguće. Mi ostajemo spremni i čekamo razgovor na problemima koji nas dijele, kako bi izašli iz ove pat-pozicije i ostvarili naše ciljeve'', poručio je predsjednik Hajduka prije informacije s Plitvica.

No, izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović je rekao kako će HNS sam organizirati tu utakmicu tako što će unajmiti Poljud od Hajduka.

Tako smo došli od izbjegavanja Poljuda 18 godina do iznajmljivanja Poljuda za utakmicu bez navijača. I to u svega nekoliko tjedana. Kakva nepotrebna zbrka, ali čemu se čuditi...

Vjerujete li da Davor Šuker nije znao kakvu kaznu priprema UEFA-e?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider