Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nećemo ostati kratki'

Torcidina poruka uz fotografiju iz Betlehema: Treba nam bolesno ludilo!

Najvatreniji navijači Hajduka pozivaju fanove s ostalih tribina da im se pridruže u podršci voljenom klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za sve one koji će prisustvovati utakmici Hajduk - Maccabi Tel Aviv Torcida je na svom Facebooku objavila poruku.

Torcidaši su uz naslov 'O Isuse na nebesu daj pomozi bijelom dresu' objavili fotografiju iz Betlehema u kojem su bili prije tjedan dana, uoči prve utakmice Hajduka i izraelskog predstavnika.

Objavu prenosimo u cijelosti.

"Navijačima Hajduka za ovakve utakmice ne treba poseban poziv ili proglas da bi se pojavili na tribinama. I zato ovu utakmicu najavljujemo drugačije.

Mi ne možemo utjecati na to hoće li se na ovoj utakmici u bijelom dresu na terenu pojaviti 11 mangupa s mudima, spremnih da odigraju utakmicu kao da im je zadnja u životu. To ovisi samo o igračima. Nema stvari koju nismo pokušali u posljednjih par godina da ih dignemo pred ovakve utakmice. Rezultate tih naših akcija znate i sami. Što nam još preostaje napraviti? Motivirati ih strahom? Strahom od jutra nakon utakmice kao nekom vrstom injekcije adrenalina za onih 11 u bijelom dresu, od kojih očekujemo iskupljenje za sva razočarenja koja su nam pružili posljednjih godina.

Ono na što mi možemo i moramo utjecati jest da se na ovoj utakmici pojave svi na tribinama. Ne treba nam ni pjesma po gradu, ni karusel prije utakmice, ni euforija u toku dana. Sve što nam treba je jedno bolesno ludilo na tribinama. Treba nam cijeli istok i zapad, na nogama, od prve do devedesete minute pa ako treba i duže, samo glasno i jako.

Ovo je utakmica u kojoj nećemo ostati kratki za jedan gol. Ovo je utakmica koju mi dobijamo i prolazimo dalje. Tako je zapisano negdje na nebu i tako večeras MORA biti", stoji u proglasu Torcide.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider