Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tudor oprezan

Hajduk čeka Dundalk: Entuzijazam oko kluba i dalje raste

Trener Hajduka Igor Tudor najavio je kako će njegova momčadi biti maksimalno mobilizirana u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Europa lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk dočekuje Dundalk, vodeću momčad prvenstva Irske, a bez obzira što su Splićani u prvoj utakmici pobjedili sa 2:0 Tudor ističe kako suparnici Bijelih nisu bezazleni.

"Hajduk će u sutrašnjoj utakmici nastupiti maksimalno mobliziran, mi smo u gostima napravili lijep rezultat, ali u nogometu su iznenađenja uvijek moguća i mi ćemo nastojati da se to u uzvratu protiv Dundalka ne dogodi", rekao je Igor Tudor na današnjoj konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima hrvatski su mediji podcjenili momčad Dundalka nakon što ju je Hajduk prošlog tjedna pobjedio na njenom terenu u Irskoj, te je upozorio kako ekipa Dundalka nije nimalo bezazlena: "Glavni razlog Hajdukove pobjede u gostima je taj što smo mi bili fantastični, a ne zato što je Dundalk tobože neozbiljna ekipa kako to neki žele prikazati", istaknuo je Tudor.

On smatra kako momčad Dundalka ima fanatizam, snagu i fizičku moć te kvalitetu koja nije ekstra, ali ima organizaciju igre i čvrstinu, te Hajduk ne smije ući opušteno u sutrašnju utakmicu: "Na meni je da ne dozvolim da se ekipa opusti niti malo, i tako će i biti", poručio je Tudor.

Sutrašnja utakmica na Poljudu počinje u 20:15, a Tudor očekuje lijepu atmosferu na stadionu. U prilog mu ide i to što teška greška Domagoja Ljubičića nije zaustavila lijepo ozračje koje vlada oko kluba.

Pobjednik iz dvoboja Hajduk - Dundalk u trećem pretkolu Europa lige igrat će s boljim iz dvoboja Atlantas (Litva) - Šahter Karagandy (Kazahstan). Prva utakmica, koja se igrala u Litvi, završila je 0:0. (M.Č. / Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider