Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kane apsolutni broj 1

Guardiola trener mjeseca u Premierligi ispred Mourinha i Contea

Dodijeljene su uobičajene nagrade najboljima u Premierligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola proglašen je trenerom mjeseca veljače u Premierligi dok je napadač Tottenhama Harry Kane četvrti put dobio nagradu kao igrač mjeseca.

City, koji je trenutačno treći u prvenstvu, nije doživio ni jedan poraz u prvenstvu prošli mjesec, pobijedio je u sve tri prvenstvene utakmice protiv West Hama, Swansea Cityja i Bournemoutha u kojima je zabio osam golova, a primio jedan.

Guardiola, kojem je ovo prva ovakva nagrada, slavio je u konkurenciji s menadžerima Manchester Uniteda (Jose Mourinho), Chelseaja (Antonio Conte) i West Bromwich Albiona (Tony Pulis).

Kane dovukao Spurse do drugog mjesta

Istovremeno je 23-godišnji Kane primio nagradu nakon što je svoju momčad odveo do drugog mjesta na ljestvici, zabivši četiri gola u tri prvenstvene utakmice, uključujući hat-trick u dvoboju protiv Stoke Cityja.

"To je velika čast. Trenutačno sam u dobroj formi i imam sve veće samopouzdanje iz utakmice u utakmicu", izjavio je Kane za službenu web-stranicu Premierlige.

Osim njega za nagradu za najboljeg igrača konkurirali su dvojac Manchester Cityja Gabriel Jesus i David Silva, zatim branič West Broma Gareth McAuley, vratar Hull Cityja Eldin Jakupović i napadač Evertona Romelu Lukaku.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider