Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
on to ozbiljno?

Guardiola ponovno titra po živcima navijača: Pokušao opravdati prodaju ikone

Ovog utorka započinje prijateljski Audi Cup u Münchenu na kojem će sudjelovati Tottenham, Milan, Real Madrid i domaćin Bayern...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener minhenskog Bayerna Pep Guardiola neki je dan silno razljutio sve navijače bavarskog kluba nakon što treći put uzastopno nije uspio osvojiti njemački Superkup (Wolfsburg nakon jedanaesteraca). Guardiola je u završnici susreta iz igre vadio svoje najbolje igrače, što ga je vjerojatno na kraju koštalo pobjede. Osim toga, često je urlao, iritantno gestikulirao i ako bi mu neki od njegovih igrača bio uz trenerski prostor navlačio ga za ruku i ljutito mu objašnjavao što radi krivo i gdje treba stajati.

Još uoči početka sezone Guardiola se zamjerio navijačima jer je prodao ikonu bavarskog kluba Bastiana Schweinsteigera Manchester Unitedu. Na jučerašnjoj konferenciji za novinare, uoči Audi Cupa, pokušao je opravdati taj svoj potez, no ponovno je imao nekoliko nepotrebnih izjava koje će vjerojatno još dodatno razgnjeviti navijače, moguće i upravu kluba.

"Schweinsteiger je top, top igrač, ali samo kad nema problema s manjim ozljedama. No u posljednje dvije sezone nije bio na pravoj razini. Ukoliko bude zdrav, bit će veliko pojačanje za Manchester United. Nadam se da će tako i biti", rekao je Guardiola.

Podsjetimo, Schweinsteiger je bio jedan od glavnih igrača kada je Bayern 2013. godine osvojio 'treble' s Juppom Heynckesom, te je bio jedan od glavnih igrača u reprezentaciji Joachima Löwa koja je prije samo godinu dana osvojila Svjetsko prvenstvo. Možda je to smetnuo s uma...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider