Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne bi bilo iznenađenje

Guardiola vidno ljutit: Za novo pojačanje nudi čak dva dobra veznjaka?

S obzirom kako se stvari odvijaju za Pepa Guardiolu, bilo bi iznenađenje da City ne bude aktivan u zimskom prijelaznom roku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Guardiola je nakon 2-1 pobjede nad Burnleyjem bio vidno ljut i nije uživao odgovarajući na pitanja o trećem crvenom kartonu Fernandinha ove sezone.

Novo pojačanje Gabriel Jesus pojačat će redove Cityja u zimskom prijelaznom roku, no njegov dolazak neće riješiti nedostatke u obrani i probleme s kojima se suočava vezna linija. I zbog toga se očekuje da City bude dodatno aktivan.

Prema posljednjim informacijama, Pep Guardiola podcrtao je jedno ime koje bi svakako volio dovesti već na zimu. Radi se o veznjaku Seville Stevenu N'Zonziju, koji bi trebao donijeti fizičku prisutnost u veznom redu.

Kako prenosi španjolski list AS, Guardiola je voljan Sevilli ponuditi dva igrača u zamjenu za N'Zonzija. Pep je spreman španjolskoj momčadi prepustiti Samira Nasrija, koji je tamo na posudbi, te bivšeg igrača Seville Jesusa Navasa.

Ponuda čak nije ni loša, pitanje je što želi klub s juga Španjolske. Nasri je impresionirao u Sevilli i sigurno bi ga voljeli zadržati, dok bi Jesus Navas također bio pojačanje. Inače obojici igrača po isteku sezone istječe ugovor s Manchester Cityjem.

Španjolci tvrde da je naknada za N'Zonzija negdje oko 28 milijuna funti, a za njega su također zainteresirani Chelsea i Juventus.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider